Představujeme – Stanislav Hlaváček | Střelba Morava
Who's Online
0 visitors online now
Archivy

Představujeme – Stanislav Hlaváček

Stanislav Hlaváček začal se sportovní střelbou v roce 1966 ve střeleckém klubu Velká Bíteš. Jako juniorský representant se řadil mezi přední a spolehlivé střelce JmK. Ve svém bývalém zaměstnání mistra odborného výcviku v MEZ Brno se věnoval učňovskému dorostu a přivedl ke střelectví několik nadějných dorostenců. Při DDM ve Slatině založil SSK Slatina v němž je nyní ve funkci předsedy klubu.

Po dobu aktivního působení v seniorské kategorii vybojoval několik medailových umístění  při vrcholných domácích soutěží. Nejcennější je titul Mistra ČR v disc. LM60. Jeho zaměření jsou především puškové kulové disciplíny. Je propagátorem střelby sportovní kuše.

V roce 1992 pro jeho vysoké nasazení a sportovní úroveň mu byl nabídnut post profesionálního pracovníka ČSS v brněnské základně sportovní střelby. Od té doby až dosud pracuje jako trenér RSCM Brno. Propracoval se až na funkci vedoucího trenéra a vedoucího RSCM Brno. V řízení základny mu pomáhají treneři Duda, Škoda a Weisz.  Během působení aktivně pracoval v trenerské radě, působil jako lektor při školení  trenerů III. třídy v JmK. Je absolventem  trenerské  školy při FTVS UK v Praze. Má nejvyšší trenérskou kvalifikaci I. třídy. Pro své odborné znalosti byl sjezdem ČSS zvolen do Presidia ČSS. Jeho SSK Slatina patří k nejsilnějším klubům v Brně a pravidelnou  zásobárnou juniorské státní representace v kulových disciplínách.

                          se  skupinou mladých odchovanců

hlavacek

Brno

Naši činnost a provoz finančně podporuje město Brno

 

 


 


 

banner_css


 

Kalendář
Červenec 2024
Po Út St Čt So Ne
« Zář    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031