FČPTM v Plzni a vystoupeni Pistolářů KSJmK | Střelba Morava
Who's Online
1 visitors online now
Archivy

FČPTM v Plzni a vystoupeni Pistolářů KSJmK

Mladí pistoláři s kompletní sbírkou pohárů.

 

V sobotu 25.8. se, na střelnici v Plzni – Lobzích, uskutečnilo finále Českého poháru talentované mládeže. Jedná se o závěrečný závod, vícekolové sotěže, do kterého, na základě žebříčku z jednotlivých kol, postoupí ti nejlepší dorostenci v pistolových a puškových disciplínách. A mladí kuřimští pistoláři, kteří všichni do finále postoupili o sobě dali pořádně vědět. 

V úvodní disciplíně, Vzduchové pistoli 40 ran, po výborně takticky zvládnutém závodě, kdy ho ani trochu slabší třetí položka nerozhodila, zvítězil Michal Němec, vynikajícím nástřelem, v novém osobním rekordu, 380 bodů! Na stupně vítězů ho doprovodil, na třetím místě, Roman Přichystal za nástřel 368 bodů. Děvčata,  ve vzduchovce, nastřílela své standardní výkony a skončila v první desítce nabitého startovního pole.

V druhé disciplíně, Sportovní pistoli 30+30, se opět dařilo Michalu Měmcovi, kterého Finále zastihlo ve výborné formě a zúročil i týdenní soustředění mládeže ve Frenštátě pod Radhoštěm. Díky výbornému nástřelu, na otočný terč, dosáhl s celkovým výsledkem 557 bodů na druhé místo.. Roman Přichystal se, až do poslední položky, pohyboval na medailových místech a jen dvě chyby v poslední pětiranné sérii ho odsunuly na i tak, velice pěkné 5. místo. Na pěkném 5. místě se, ve stejné disciplíně, umístila i Iva Utíkalová.

Celkově si mladí, kuřimští, pistoláři odváželi z Plzně komlpetní sbírku pohárů, za první tři místa, plus dva poháry za páté místo, do kterého se v celkovém pořadí vyhlašovalo a potvrdili že stále patří i přes složité tréninkové podnínky, k české dorostenecké špičce. 

Všem úspěšným sportovcům gratulujeme!

Karel Borůvka, trenér pi disciplín JMKS     

Brno

Naši činnost a provoz finančně podporuje město Brno

 

 


 


 

banner_css


 

Kalendář
Červenec 2024
Po Út St Čt So Ne
« Zář    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031