Dva tituly mistrů ČR | Střelba Morava
Who's Online
0 visitors online now
Archivy

Dva tituly mistrů ČR

Dva tituly mistrů ČR, skvělé mistrovství mládeže  2016 ve střelbě ze vzduchových zbraní  v Plzni  a  výborné výsledky dalších brněnských střelců.

O víkendu se konalo mistrovství mládeže ve střelbě ze vzduchových zbraní  v kategorii do 14 ti let leže na Plzeňské střelnici.Pořadatel Dukla Plzeň se tohoto mistrovství zhostil skvěle a pro soutěžící zajistil bohaté odměny,které všem oceněným rozzářili oči.Rozhodně si zaslouží za celý průběh mistrovství uznání.

 

Vynikajícího výsledku a absolutorium zaslouží Anička Procházková v kategorii dívky do 14ti let,která absolutním a bezchybným základním nástřelem 300 b. nastupovala do finále z prvního místa a v něm ještě strhujícím způsobem navyšovala svůj náskok. Po celou dobu nikoho nenechala na pochybách,že tentokrát je to právě ona,která si přijela pro stupně nejvyšší.

V kategorii chlapci do 12ti let zazářil Sam De Gregorio,který potvrdil skvělou formu ze soustředění, a i když to tentokrát nebylo s absolutním nástřelem, přesto to na titul stačilo,když vyhrál dvě shody a porazil tak dva soupeře pořádajícího klubu.

Dalšího velmi kvalitního výsledku dosáhl Petr Procházka v kategorii chlapci do 14ti let,když se probojoval do finále na 8 místě a tam opět skvělou bezchybnou střelbou postupně stahoval dvoubodovou ztrátu a propracovával se stále výše až na skvělé 5 místo,což mu zajistilo být při odměňování.

Hrdinkou mistrovství však byla Eliška Rampulová,které hned na začátku nástřelu odepřela poslušnost její puška a nešlo ji opravit.Po výměně za jinou však již neměla čas na nástřel a tak začala hned do závodní položky a neuvěřitelným výsledkem 296 b.si vytvořila svůj osobní rekord.

Další dvě medaile,tentokráte bronzové jsme získali v kategorii družstev jak do 14ti,tak do 12ti let.V kategorii do 12ti let jsme měli dokonce 3 družstva a ta byla tak vyrovnaná,že z 22 družstev se všechny umístily do 9místa.To hovoří o vysoké výkonnosti všech našich střelců.Složení družstev viz.výsledkové listiny.V kategorii do 14 let jsme měli dvě družstva neboť nám onemocnělo tzv.želízko v ohni Filip Mucha a s nohou v sádře neodjel na mistrovství ani Štěpán Hromek.

Na letošní MČR mládeže se nám nominovalo 19 sportovců,což je rekord nejen našeho klubu,ale i republikový a hovoří to o dlouhodobé systematické práci našeho SSK Slatina Brno s mládeží , o obětavosti a přístupu trenérů pana Škody a Dudy,o vzorné spolupráci s rodiči a v neposlední řadě o dlouhodobé podpoře naší činnosti od MMB OŠMT. Díky vzájemné provázanosti těchto subjektů pak můžeme prožívat krásné chvíle na vrcholných sportovních akcích.

Blahopřeji všem medailistům, finalistům, ale tentokráte i všem účastníkům MČR za odvedené výkony, neboť nebyl nikdo,kdo by zklamal. Děkuji všem za vzornou reprezentaci SSK Slatina Brno, města Brna a Jihomoravského kraje.

Hlaváček Stanislav,  Předseda SSK Slatina Brno                                                                                                           Vedoucí RSCM Brno                                                                                                                                           Člen Prezidia ČSS

Brno 3.4.2016

2tituly

Brno

Naši činnost a provoz finančně podporuje město Brno

 

 


 


 

banner_css


 

Kalendář
Červenec 2024
Po Út St Čt So Ne
« Zář    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031